Gestiona tu Restaurante con las soluciones globales HIOPOS

Dissenya el teu establiment

Dissenya la pantalla de sala i gestiona les taules i comandes de la manera més senzilla i intuïtiva. Pots deixar una taula en espera, fraccionar el pagament, canviar la disposició de les taules i molt més en un clic. HioPOS és el programa de gestió per a restauració més àgil i complet.

Afegeix modificadors als productes

Pots modificar les característiques de cadascun dels teus productes, des del tipus de cocció fins a modificadors relacionats amb intoleràncies i al·lèrgies.

Crea formats dels productes

Porta el control total del teu estoc. Estableix una unitat de mesura i dosi als teus productes per optimitzar recursos i guanyar temps i diners.

Composició de plats

Cada plat té una composició única. Amb HioPOS per a restaurants, podeu portar el control dels costos i l'estoc de la matèria primera. Pren la millor decisió segons un coneixement precís del cost de producció.

Connecta amb els teus clients

HioPOS per al sector de la restauració és també una potent eina per mantenir connectats els teus clients. Quan facis una venda, aquesta s'enviarà automàticament al correu electrònic del client. D'aquesta manera, pot consultar la seva compra, publicar opinions, compartir la seca experiència en xarxes socials o connectar amb PortalRest per fer reserves.

Gestiona les comandes de cuina

No deixis que la desorganització arribi al restaurant. Amb la pantalla de cuina HIOSCREEN, podràs establir prioritats per a les comandes, gestionar-ne la preparació i controlar en quin estat es troben.

De la taula a la pantalla amb HIORDER

Millora el servei al client amb HIORDER. Tramet les comandes a l'instant a pantalles i/o impressores, cobra directament des de les taules fins i tot amb targeta de crèdit mitjançant un PinPad sense cables .

Take Away

Si tens un negoci amb comandes en línia o a domicili, la millor manera de gestionar les comandes és a través de l'aplicació Delivery: instantània, àgil i escalable segons el teu tipus de negoci.

¿Necessites més informació?